Decyl glukosid

Decyl glucoside je cukerný tenzid, který má formu čiré, viskózní kapaliny bez zápachu. Získává z kokosového oleje a v přírodní kosmetice slouží jako náhrada za chemické sulfáty (např. SLS). Je šetrný k dětské, suché, citlivé i přecitlivělé pokožce. Zbavuje kůži nečistot bez zbytečného vysušování. Má vynikající pěnivost.

Má také zjemňující a vyživující účinky, pomáhá v pokožce uzamykat vlhkost. Pokožku vyhlazuje, napíná a dodává jí hladkost. V kosmetice se nejčastěji používá v čistících produktech, v šamponech, sprchových gelech nebo v pleťových čistících gelech.

Zobrazuji všechny 2 výsledky

Nákupní košík
0
    0
    VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK
    V košíku zatím nic nemátePřejít ke všem těm krásným věcem