Caprylyl / Capryl Glucoside

Caprylyl/Capryl Glucoside je mírné, neiontové povrchově aktivní činidlo z mastných alkoholů a glukózy rostlinného původu. Nevysušuje pokožku, je vhodný i pro dětskou a zvířecí kosmetiku. V kosmetice se používá jako emulgační činidlo a pěnidlo. Jeho pěnivost je stabilní a je součástí sprchových gelů a šamponů. Zlepšuje objem výrobku. Má výborné mycí a čisticí schopnosti. Je to jeden z nejjemnějších čisticích prostředků, takže je ideální pro všechny pěnivé a čisticí přípravky, zvláště ty, které jsou určeny pro křehkou nebo citlivou pleť. Je povolený v certifikované přírodní kosmetice, získává se za podmínek fair-trade a biologické udržitelnosti. Nevykazuje kožní nesnášenlivost, není problematický, co se týče ekologické stopy, je plně biologicky odbouratelný z vodních zdrojů.

(zdroj: biooo.cz)

Zobrazuji všechny 3 výsledky

0
    0
    VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK
    V košíku zatím nic nemátePřejít ke všem těm krásným věcem
    Shopping Cart