Kolekce prastarých olejů

Ancient Oils Collection

Inspirována kulturami a národy dávné minulosti, od přesýpajícího se saharského písku až po rozlehlé pralesy a nekonečnou modrou oblohu. Tato luxusní kolekce prastarých olejů obsahuje šest éterických olejů, které sloužily lidstvu od pradávna ať už při uctívání božstva, rituálech zajišťujících blahobyt nebo při péči o svá těla.

Sada obsahuje

  • Myrha (5ml)
  • Kadidlo (5ml)
  • Galbanum (5ml)
  • Yzop (2,5ml)
  • Cistus (5ml)
  • Luxusní dárková krabička
Garance vrácení peněz 30 dnů od nákupu
Přibalíme malý dárek!
Získáváte dopravu zdarma!

VAŠE CENA: 7.531 

Velkoobchodní cena: 5.668 Jak získat Velkoobchodní cenu?

Tento produkt není možné v tuto chvíli objednat. Pro více informací nás kontaktujte.

Katalogové číslo: 60213565 Kategorie: , , Štítky: ,

Myrha

Věděli jste, že byla Myrha ve Starověku natolik ceněným olejem, že byla vyvažována zlatem? Myrha byla a stále je po staletí využívána v parfémech, během náboženských obřadů a také vnitřně pro řadu příznivých účinků. Rostlina myrty je hustý stále zelený keř s lesklými tmavě zelenými listy, voňavými bílými květy a fialově černými bobulemi. Myrta obecná, známá také jako korsický pepř, se používá již tisíce let jako symbol lásky, cti, štěstí a štědrosti. Její blahodárné účinky znali dokonce již v roce 600 před našim letopočtem. V Bibli je zmiňována v souvislosti s očistnými obřady. S výraznou vůní podobnou eukalyptu se často vyskytuje v pleťových vodách, parfémech a výrobcích do koupele. Esenciální olej myrta obecná čistí a osvěžuje, emočně povznáší a rozjasňuje náladu.

Kadidlo

Kadidlo získalo v novodobé historii svou popularitu díky Novému zákonu, nicméně již starověcí Babyloňané a Asyřané pálili kadidlo během náboženských obřadů, aby si naklonili božstvo, staří Egypťané zase využívali pryskyřici z kadidla v parfémech a pleťových přípravcích. Ne nadarmo je kadidlo označováno za „krále esenciálních olejů“,

Kadidlo má mimořádné zdravotní přínosy. Uklidňuje nervovou soustavu a také zkrášluje a hojí pokožku a podporuje zdravou buněčnou výměnu. Zkombinujte jej s éterickými oleji jako je Bergamot nebo Levandule – získáte směs na podporu klidu, relaxace a spokojenosti. Tuto směs rozptylujte v difuzéru nebo vdechujte.

Galbanum

Egypťané používali galbanum pro svou vůni kadidla a také při balzamování mrtvých. Římská a řecká civilizace využívaly jeho účinky v kosmetických přípravcích, balzámech a parfémech. Dokonce se o něm mluví v Bibli, což už něco znamená 🙂

Galbanum patří do rodiny rostlin jako mrkev, fenykl nebo kmín. Je to vysoká, hustě rostoucí trvalá bylina s malými květy, lesklými listy a hladkými stonky. Při naříznutí stonku se uvolňuje pryskyřice využívaná právě na výrobu esenciálního oleje.

Esenciální olej dōTERRA CTPG® Galbanum nejen že má skvělé čistící schopnosti, má také plné aroma – svěží, zemité, dřevité. Skvěle se mísí s vůní růží, levandule, pelargonie a kadidla. Spolu s frakcionovaným kokosovým olejem vytvoříte úžasný olej pro zklidňující a uvolňující masáž po náročném dni.

Yzop

Yzop, člen stejné rodiny jako je máta, byl Řeky i Hebrejci považován za posvátnou bylinu, a je několikrát zmiňován ve Starém zákoně. Yzop je vlastně nejstarší a nejdéle používanou bylinou. Je to malý keř s tmavě zelenými listy a fialovými květy. Latinské slovo hyssopus pravděpodobně souvisí s hebrejským azobem, což znamená „svatá bylina“. Rostlina je běžně využívána včelaři, kdy následně stočený med získává bohatou a aromatickou chuť a vůni. Éterický olej dōTERRA CTPG® Yzop využijete v difuzéru jako podporu meditačního rituálu. Nebo jej vmasírujte do pokožky a užijte si uklidňující pohodu po namáhavé aktivitě nebo dni.

Cistus, skalní růže

Cistus je rychle rostoucí vytrvalý keř, kterému se skvěle daří na skalnaté půdě. Jeho velké, papírově tenké květy podobné růži vydrží jen jeden den a nemají žádnou vůni. Esenciální olej Cistus se vyrábí z pryskyřice z listů a větví a vyznačuje se netypickou sladkou mandlovou třešňovou vůní. Cistus, také známý jako Skalní růže nebo Slunečná růže, se používá již od biblických dob. Po staletí byl Cistus používán během meditací pro své relaxační účinky. Díky svému chemickému složení zklidňuje a uvolňuje. Má také skvělé čisticí schopnosti.

0
    0
    VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK
    V košíku zatím nic nemátePřejít ke všem těm krásným věcem
    Shopping Cart